Friday afternoon.


                          ☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼


Tredje skol veckan avklarad, tiden bara springer iväg. Veckan har varit ganska segt, kanske för att man har kommit in i vardagen här. Allt är inte lika spännande längre, men fortfarande lika roligt om inte ännu roligare.

Vi träffar massa sköna roliga människor hela tiden.

Skolan går bra, men man vill bara ha det avklarat så man kan få börja flyga. På måndag har vi teoretiskt slutprov, på hela boken. Typ hur mycket som helst och det är ganska svårt. Men det klarar sig nog, vi ska plugga massa i helgen. Och ta hjälp av Slawsko och Nicco, två piloter som bor här på hotellet, hur bra som helst. Klassen är helt okej, kunde varit värre och bättre. Alltid är det någon som ska sticka ut mer eller mindre. Vissa ställer samma fråga hundra gånger och andra har jättesvårt att fatta, men alla kan ju inte vara perfekta.


Jag gillade alla i klassen fram tills i dag när vi hade lunch rast. En av tjejerna berättade då för mig hur JAG skulle svara på en fråga och att jag typ ska tänka på det när jag skriver prov m.m. Jag bara Ehhhh  Vem tror du att du är ????  Inte ok att hon berättar det för mig!!!

No WAY


Helgen bjuder på solning, pluggning, mat och drinkar. Hoppas det blir fint väder. =)


Efter skolan idag var jag ute på stan och köpte present till Marléne, hon fyller år på Måndag. Efter det gick jag till Gymmet, ganska skönt, det var typ bara jag där. =)


Och i kväll ska vi äta nere på hotellet, sen kanske ta en drink eller lite vin???

Beror på vad som bjuds. ;) haha


Längtar och åter längtar till måndag.. Då kommer min Sandy babe...


Dagens tumme upp:

-          Det är helg. YAY

-          Vi fick sluta två timmar tidigare.

-          Jag har tränat! Bra jobbat.


Dagens tumme ner:

-          Tråkiga och meningslösa skoldagen idag!!! Hade pluggat bättre hemma

-          Saknar vissa lite för mycket!

-          Vill ut och festa, men måste ju plugga!!!Livet på Cypern.

Tiden springer iväg och nu har vi klarat av andra veckan i skolan. Jag kanske inte gör bäst ifrån mig men heller inte sämst! Det är väldigt mycket och lite svårt att komma in i att plugga på engelska. Inga problem att förstå när lärarna snackar, men när man själv ska förklara med sina egna ord.. haha inte lika lätt. Men men det kommer bli flygvärdinna av mig ändå. =)


Torsdag den 20/3. Idag slutade vi en timme tidigare för en kille i klassen bara svimmade. Läskigt värre, Stackars han. Det är väldigt dåligt med syre i klassrummet så man blir väldigt seg.


Fredag den 21/3. Planerna var att vi skulle gå och käka, dricka ett glas vin nere i baren på hotellet, men som sagt det blir aldrig som man tänkt sig. Mario en av dom som jobbar där bjöd med mig och Marléne  på personal fest, Chefen Andreas fyllde år. Vi samlades nere i baren vid 12 tiden och gick vidare till en najs ställe. Där drack vi, snackade och dansade hela natten lång. Jättebra musik och trevligt sällskap. Vi var hemma igen vid 5 på morgonen.......men det var det värt. Nu har vi ju provat utelivet me. =)


image36

Lördag den 22/3. Vaknar av att min hotell telefon ringer kl 08.30. En kille i receptionen säger att vår taxi var där för att ta oss till skolan, jag som fortfarande var onykter undrar vilken dag det var? Jag trodde ju det var Lördag och det var det med. Taxin hade visst missförstått det hela. Haha. Jag sa till han säg till Taxi chauffören att komma på måndag i stället. Efter det kunde jag inte somna om.

Jag och Marléne går på morgonpromenad sen äter lite frukost. Efter det går vi och Sofia en tjej i klassen till frisören. Dom klipper sig och jag färgar mitt hår, (blont) =).

Blev nöjd!

Em slappar vi lite nere vid poolen. Sen satte vi oss nere i baren och drack drinkar. Polare som vi blivit med personalen så var det gratis och dom kom med nya spännande färgglada till oss hela tiden. =)


image37

Söndag den 23/3. Solning och plugg var på dagens schema. Varmt som aldrig förr, typ 35 grader i solen och vi höll på att smälta. Marléne badade i poolen, jag fegade, var ju bara typ 20 grader. Huuuu kallt..... 

På em träffade vi två piloter nere i lobbyn och nöjda som vi är över att vi ska bli Cabin Crews så börja prata med dom, dom var jättetrevliga och bjöd ut oss på kvällen.

Vi gick till en Irländsk pud, super bra musik, trevliga människor och vitt vin! =) Dom hade massa att berätta och efter vi suttit där en stund kom ytterligare två piloter och 3 flygvärdinnor. Efter några timmars snack gick vi hem, alla bor här på Sun hall.


image38

Vi gillar verkligen vårat hem och personalen här, lobbyn är vårt vardagsrum och bar/restaurangen vårat kök, hehe. Personalen våra vänner....


Idag måndag den 24/3. Trött, trött och åter trött efter denna helgen! Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Skolan var seg och jag kunde inte så mycket som jag borde, en vecka till det teoretiska slut provet!!!! Illa! Men det ordnar sig.....

Kände  mig seg och depp efter skolan så jag gick och tränade för att rensa tankarna. Hjälpte dock inte så mycket. Ska snart göra  mig iordning för middag på en Grekisk restaurang med piloterna Nikkos och Slawsko. =) haha.... Ska bli roligt.


I morgon är det röd dag här nere så vi är lediga från skolan, ska blir så skönt. Ska chilla i solen, plugga och äta massa gott....=) Najs


Piloterna som vi vatt ute med ska också till Heraklion hela sommaren som jag och Marléne.  Dom vatt där förra sommaren me så dom hade koll på läget, och det verkade jättebra. Dom skulle hjälpa oss hitta boende om det var svårt att lösa, sen skulle dom visa runt oss på alla balla ställen. Hehe... gött....


Föresten... Vi åkte limousin hem från skolan i fredags... ;)  NAJS


Allt i allo in the AIR!!!

Allt flyter på i skolan och vi har redan gått en vecka. =)

Idag har vi ägnat större delen av dagen åt att koll på video. Kanske inte vilka video band som helst: Nämligen olika fire and emergency  videos. Lite scary efter att sett de asså. Jag menar man är ganska hjälplös när man är tusentals meter upp i luften och det börjar brinna, på bara 30 sek kan hela cabinen vara rökfylld och röken dödlig! Då gäller det att handla snabbt.


Från början trodde man ju bara att Flygvärdinnor går runt i planet, ser lite snygga ut, serverar the och kaffe. Säljer lite taxe free, tja inte så mycket mer.....


Men flygvärdinnor är ju allt man kan va typ:

-          Brandmän

-          Sjuksköterskor

-          Städare.

-          Servitriser
-          Försäljare

-          Nannys, när barn åker utan föräldrar.


 Hhmmmm kommer inte på så mycket mer just nu. Men som sagt det finns ju endel att göra där uppe i luften.


Second hand guy??? Spännande el dumt?

Har du provat? Vad tycker du egentligen? Var går gränsen?

Känns som att det absolut är mer OK för en kille att ta en kompis tjej än för en tjej att ta sin kompis kille, eller? Jag tycker absolut inte det är ok, men vilka killar äger man och hur länge gör man de?

Som tjej räknar man ju ibland att ett one night stand är ens kille, men så är det ju verkligen inte. Man äger ju ingen, men har man varit tillsammans länge eller datat länge så kanske man får räkna det som sin kille. Jag gör de, med många killar och vill verkligen inte att mina vänner ska röra dom, men skulle dom bli kära så vad ska man göra åt de?


Karlshamn är en liten stad och det går verkligen inte att undvika att vara med sina kompisar ex el dom med mina. Man har ju alltid ett val innan man gör något och man kanske ska tänka både en och två gånger. Oftast så faller man ju ändå för killen och glömmer ens vän för stunden? El?

Det kanske inte alltid är så konstigt att man ibland faller för vänners killar, ex m.m. Jag menar man är ju vänner och har ju oftast ganska lika smak.


För att undvika att såra sina vänner eller bli sårad så kanske man skulle komma överens vilka killar som är vilkens? Haha det hade varit ganska roligt. Pax för han då eller?

Ibland kan det ju även vara en fördel att ens vän varit med killen man är intresserad av, eller hur. Man kan ju få massa insider information. Antingen så låter det intressant, eller så kanske man helt enkelt inte är så intresserad länge. Människor är elaka och egoistiska många gånger och så kommer det alltid vara.


Måste bara säga:

Det gör mig riktigt irriterad när jag tänker på hur mycket en kille kan påverka en. Tex: han skrev inte puss, vad menar han, varför ringer han inte, han svarar ju inte direkt på smset idag bla bla bla. Hur kan man vara så dum att man går runt och tänker på sånt? Det finns ju så mycket viktigare saker.

Man ska inte jaga killar det är dom som ska jaga en!!!! Men hur lätt är de alla gånger?


PS: Ägna bara tid åt killar som är värd din uppmärksamhet...;) Och glöm inte en kille kan aldrig vara värd att fördärva en vänskap. (Det vet jag garanterat)Do you believe in love at first sight

This is creepy, han är creepy....


Hmmm... vet inte hur jag ska börja, men jag har fått en beundrare. Och det börja gå över gränsen asså.

Igår satt jag i lobbyn med min data, och då går det förbi en kille ganska många gånger och smilar åt mig. Efter jag gått upp på mitt rum så ringer telefonen och en kille frågar om det var jag som precis satt i lobbyn.... Först trodde jag att jag gjort något fel så jag bara ehh  aaa. Och han typ bara jag tycker om dig och frågar massa frågor. Om jag är gift, har barn m.m. När jag säger att jag inte har det frågar han om jag vill hitta på något, och jag sa att nej det kan jag inte för jag måste plugga. Så var det inget mer med det. Men idag på dagen så kommer det en lapp under min dörr, och det var typ värsta kärleksbrevet om hur vacker jag var och hur mycket han tyckte om mig???  När han ringde frågade jag hur han kunde tycka om nån som han bara ha sett, men det kunde han tydligen!

Sen i kväll när jag och Marlene låg och pluggade knackade det på min dörr och då stod han där utanför. Jag öppnade och vi snackade lite, han är visst här för att spela fotboll. När jags a att jag måste fortsätta plugga ger han mig en ny lapp sen säger han vi hörs sen.....


Jag går in på rummet igen och jag och Marlene håller på att skratta ihjäl mig när jag öppnar mitt nya lilla kärleks brev! Där står det I LOVE YOU både på engelska och Portugisiska + att han har sprutat sin parfym på den? Vad är det frågan om?


Lite obehagligt nästan ju! Killen är ju besatt. Tur att jag och Marlene har dörrar mellan våra rum.


Undra hur detta kommer sluta, nu ska jag i alla fall sova.... 


Cabin Crew Traning!part 1.

Cypern 11/3- 19/4:
Tänkte först att det var en rolig grej att skicka in en jobbansökan till Eurocypria airlines, jag menar värme är gött och flygvärdinna vill jag jobba som. Efter bara en vecka eller två ringde dom och ville att jag skulle komma på intervju i Stockholm, nöjd blev jag. Intervjun var väldigt kort och intensiv och jag såg en hel hög med andras Cv. Även om det kändes bra trodde jag aldrig att jag skulle få jobbet. En vecka efter intervjun ringde dom och sa att jag fick jobbet, jag blev så glad. Hade dock inte bestämt mig att åka då, eftersom jag sökt för ett annat bolag i Sthlm. När jag fick negativt besked från Sthlm blev valet enkelt. Eurocypria ringde sedan torsdagen den 6/3 och sa att jag skulle flyga ner redan på måndagen och börja utbildningen på tisdagen. Eftersom jag satt på tåget till GBG när jag fick samtalet fick jag smått panik. Fredagen åkte jag direkt hem igen och började förbereda mig för resan. Många samtal att ringa och saker att fixa m.m. Helgen gick väldigt fort, familjemiddag, packning och såklart fest med vännerna. (dock så slutar det inte alltid så bra när man är full, stressad och ledsen!!!).

Måndagen den 10/3. Flög jag först upp till Sthlm från kallinge. Resan gick bra, men lång väntan på Arlanda. Efter det flög jag ner till Cypern, jag träffade Marlene på flygplasten. Vi går utbildningen ihop och är dom enda Svenskarna + dom enda som inte bor på Cypern. Resan ner gick också bra, vi studerade The Cabin Crews mycket noga. Väl nere i Larnaca så hämtade en Taxi oss och körde oss till Sun Hall Hotel. Ett jättefin Hotel precis vid stranden. Vi fick ett varsitt stort bra rum med balkong.

Nöjd, trött och glad ringer jag en massa och berättar hur bra vi har det.

Vi somnar och är riktigt förväntansfulla för morgondagen.

Tisdag: Cabin Creew Training starts. Vi anländer först till skolan eftersom vi alltid kommer i Taxi, vilket vi också blir hämtade med blir vi aldrig sena. Vi blir insända i ett klassrum med ca 20 bänkar med pärmar, block och pennor framlagda.

Efterhand fylls klassrummet på och klockan 8.30 kommer lärarna. Dom är tre stycken Renos, Eleni och Chrys, alla är jättetrevliga.

Dom börjar med att presentera företaget, kursen m.m. Efter det presenterar dom sig själv, sen får vi presentera oss. Alla verkar jättetrevlig, nästan hälften har jobbat som Cabin Crew before. Det känns ändå ganska bra, man kan ju alltid fråga dom om hjälp m.m.

Efter alla presentationer säger huvudläraren Chrys, och glöm inte ta hand om våra två Svenska tjejer, visa dom runt m.m. Alla andra på träningen bor på Cypern, men vissa har bara gjort det några år. Några är från Polen, England, Scotland, Ryssland, Lettland och Bulgarien, så vi är en väldig blandning, vilket dom vill ha.


Efter första dagen känns det ganska OK, även om vi fått massa hemläxa. Vi har massa andra saker med som vi måste fixa passfoto, polisregister utdrag, telefon kort, Internet m.m.

Efter alla våra ärende är vi tillbaka på Hotellet kl 20 för att plugga, vilket inte går helt bra. Både jag och Marléne är jättetrötta!

Dags att sova... =)


Onsdag: Mitten på skolveckan redan, haha. Jag har redan börjat räkna ner dagarna på träningen. Idag fick vi gå in och kolla i flygplanet, det var roligt. Se hur allt fungerade, m.m.

Vi fick våra tillfälliga pass till flygområdet, NAJS.

Dagen är lång och det är mycket fakta. Vädret är bra mycket kallare än vad vi förväntar oss. Dom andra i klassen bara The Swedish girls knows how to dress, för att vi har så mycket kläder på oss. Haha.

På kvällen sitter vi lite på ett Internet café sen äter vi bakad potatis. Efter det pluggar vi och somnar ca kl 12 kanske.


Torsdag: Kl ringer 06.30 och jag är världens tröttaste, varför måste jag gå upp... VILL INTE! Jag måste fixa Internet innan jag börjar skolan, åhh vad jobbigt.

Jag klär mig och sminkar mig sen går jag iväg, självklart glömmer jag mitt pass så jag kan inte identifiera mig. Inget Internet för mig! Typiskt.

Går tillbaka till hotellet och vi går ner och äter frukost, den är helt ok. =) Finns alltid något och som sagt hotellet är ganska lugnt så här innan säsongen drar igång.

Åker som vanligt TAXI till skolan, lyx tycker vi.

Vi börjar morgonen med ett litet förhör och efter det berättar läraren att hon är besviken att vi inte kan mer!!!  Hur ska jag kunna få in all fakta undrar jag???

Dagen är riktigt seg och jag vill bara hem och sova.

Väl hemma går jag och fixar mitt Internet vilket tog 45 minuter och när jag kommer tillbaka så funkar det inte ens! Hopplöst asså. Ska gå tillbaka med det på lördag!

Jag går ner till Lobbyn för att leta efter Roni i stället, en kille från Israel. Jag fick låna hans Internet en annan dag så tänkte, det kanske funkar idag me. Och mycket riktigt så sitter han i lobbyn med sin laptop. Jag berättar om mitt Internet m.m. och han får inte heller det att fungera. Han berättar att han ska åka hem och jag kan få låna hans i 10 dagar tills han kommer tillbaka. Jag blir jätteglad YAY =) snälla han lixom. 

När han åkt till flygplasten sätter jag mig vid datan och ringer hem, får prata med hela familjen, vilket kändes jättebra, har så mycket roligt att berätta.

Sen blev det som vanligt några timmars plugg innan dusch och sängdags.


Fredag: Trött, trött och åter trött. Verkligen den tröttaste dagen på länge! Skolan var verkligen jätteseg och jag höll på att somna flera gånger. Vår huvudlärare Chrys är så bra, hon vet verkligen hur man ska hålla igång klassen medan dom andra två är rena sömnmedlena.

I klassrummet får vi inte sitta som vi vill, så jag sitter mellan en grek och en polack, greken Pavlos har jobbat som Crew innan och han säger åt mig att plugga och skriva upp allt hela tiden. Råkade också nämna att jag är massör så han tjatar om massage hela tiden! Vilket den Skotska tjejen Kristin tycker är jätteroligt. Man har nu börjat lära känna dom andra i klassen, vilket är roligt.  Dock ska vi ju snart flytta ifrån dom snart.

Efter skolan var slut träffade en Svensk/ Grek flygvärdinna. Hon har bott på Cypern hela livet men mamman är svensk. Tereza som hon heter har jobbat för Eurocypria i 6 år och trivs jättebra, vi bestämde att vi skulle hitta på något nästa vecka. =)

När vi kom tillbaka till hotellet gick vi till gymmet (New York Fitness Center for ladies!!), hur glammigt låter de??? Haha Najs va. Ja det kanske låter så medan sanningen är något helt annat. Det töntigaste och mesigaste gymmet jag varit me om, men trötta blev vi i alla fall efter. Och dessutom är det som de mesta andra för oss Gratis. =)

Kvällen slutade i hotellbaren där vi träffade Mario (som jobbar på hotellet), han bjöd oss på vin. Så nu är jag Packad och klar Ready for bed, plugget får vänta tills i morgon....


Lördag: Helt underbart att få sova ut idag! Vi har legat nere vid poolen och pluggat och solat. Varit och ätit på Hobo´s steak house och tränat. Mycket Najs dag än så länge. Vi missar dock melodifestivalen men får ju plugga i stället.

Min härliga skol bok heter CSPM (Cabin Safety Procedures manual).

Hoppas ni alla har det gött hemma och att ni röstar fram rätt låt....


Saknar er....


image31            image32       image33
Inte så bra bilder kanske, men vi bor i Larnaca, och dm andra är bidler på vårat hotell och poolen. =)

 Tumme upp:

-          Till att jag fick detta jobbet, allt är toppen än så länge.

-          Till att jag och Marlene är två svenska blonda tjejer, så mycket som är gratis hotell, taxi, gym m.m. =)

-          Till Roni som gav mig Internet så jag kan prata och msna m.m med er.


Tumme ner:

-          Är så trött hela tiden.

-          Så mycket plugg.

-          Inte lika varmt som vi trodde.

-          Min mage som absolut inte samarbetar med mig!!!


De här är Najs!!!

Tjitt vilken dag asså. Har nog nästan aldrig varit så här nervös! =/
När jag skulle checka in på Arlanda fanns det ingen biljett bokd i mitt namn?? Jag bara aha, bara att åka hem då ellelr. Ringer ner till Cypern och dom säger att biljettn ska finnas vid incheknigs disken bla bla. Men till slut 20 minuter innan planet ska lyfta så är jag och en annan tjej kvar och vi förklarar allt m.m. Så vi kom med i alla fall. Så skönt att jag träffade Marlénen, en tjej från Västerås som också ska jobba för eurocypria. Resan ner hit gick jättebra. =) Vi satt och spanad in alla flygvärdinnor och förberedde oss för vad vi har att vänta. haha Najs. Dock inte de snyggaste uniformerna jag sett, men man kan ju inte få allt.

När vi kommer fram väntade en Taxi på oss som körde oss till Sunhall hotell i Larnaca och vi kunde nog inte bli mer nöjda. Vi fick ett varsitt jättestort rum, med två sängar i varje, stor garderob, stort badrum, tv, mini bar och Balkong!!! Vad mer kan man önska?

Så alla som vill kom hit nu innan jag flyttar härifrån!!! haha (sanna skynda dig)

Efter vi kollat in vårt boende de närmsta fem veckorna gav vi oss ut en sväng. Och det är så fint, med massa restauranger och fik längst hela stranden. Stranden är bara andra sidan gatan typ 50 meter.

Känns nästan som detta är för bra, vi får se vad morgondagen har att vänta. Taxin kommer och hämtar oss 8 i morgon bitti och vi skulle vara utvilade sa han. haha...  så snart ä det sängdags.

Lite kort om min dag idag. :) Internet är skitdyrt 10 euro per dygn, men ska försöka hitta billigare.

Jag gillar vad Cypern än så länge har att erbjuda... så det blir säkert bra.    

För alla som är avisar för att jag är här.... de är inte så varmt, på kvällen i alla fall.. haha 

Sov gott. =) Pussar

Har varit mindre nervös!.!.!

Kl är snart 9 och jag sitter på Arlanda, väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan checka in. Finns ju inget bättre sätt att fördriva sin tid än internet.
När klockan ringde 04.30 flög jag upp ur sängen, var inte alss trött bara väldigt stressad. Pappa körde mig till Kalling, blir lugnast så. Resan hit jag mycket bra. Min packning är gigantiskt men men....

För tilfället är jag verkligen jättenervös, känns som jag bara vill åka hem till mitt trygga hem igen! haha Men så blir det inte..... Allt kommer säkert bli bra.

Check in Time.... 

Dagen före dagen. Nervigt värre.

Bye Bye Helena ses snart igen.

Sandy Mandy och Emma, det kan ju inte bli fel. =) Kvällen började lite segt med illamående och yrsel för mig och Emma, vi har hört att vi är Dramaqueens! Men det stämmer ju inte alls.

Melodifestivalen var ju dock inte mycket att ha, kunde man varit utan. Men ärligt talat är de bra mycket bättre än Emmas dansbandskivor, som hon ständigt ska spela på högsta volym! Ärligt talat så klarar jag inte av de. När jag festar måste jag ha bra musik, de är ju halva grejen.

De bästa med att va hos Emma på ff är avståndet till Harrys, sjukt bra.

Harrys var helt ok igår, kunde ju varit bättre, men jag är inte bitter för de.

Sandy och Emma blev ju mottligt galda när jag tvingar dom at hålla avskeds tal till mig, haha sorry tjejer. Ni vet ju att jag är väldigt sentimental.

Kvällen slutade väl dock inte så bra som den började. Ibland på fyllan har man lite svårt att inse fakta! Jag kan ha haft de problemet igår. Samt ett annat problem Snackar goja, heter de. Annars har det ju gått ganska bra för mig detta året! Men som sagt aldrig får man vara riktigt glad! Alltid är det något.. hehe

Jag var verkligen på topp när jag vaknade i morse och tänkte igenom gårdagen. Inte blev det bättre när Emma och Björn började mobba mig!!!


Annars har dagen varit väldigt seg och spänd. Jag har packat, packat upp och packat och det är fortfarande alldeles för mycket. Men som sagt, man ska ju vara borta ett tag.


Det värsta med såna här dagen före något är alla hej då. Alla som bara tänkte säga hej då och ens kära familj och vänner som man ska ta farväl av.

Jag är sjukt lipig av mig, bölar för minsta lilla. (t.o.m. när dom typ gifter sig i Glamour).

Man måste tänka att tiden går fort och ingen försvinner ju direkt. Allt kommer bli hur bra som helst. Och ni alla är så välkommna ner och hälsa på mig!!! =) så utnyttja de.


Fick ett mindre roligt samtal i förmiddags, något jag inte alls räknat me. En av mina älskade vänner.... Vartför? Jag har försökt göra allt för dig de senaste åren, men var tvungen att lämna dig, du gjorde det omöjligt för mig. Jag älskar dig och kommer alltid göra, ska försöka stötta dig så mycket jag kan. Jag är glad att du får den hjälp du behöver, allt kommer bli bra.

Tänk bara på mig och allt roligt vi hittat på när du blir depp...=) your own little Lin.


Nu ska jag ringa lite hej då samtal sen försöka sova några timmar. Kl ringer kl 04.30 i morgon, sen börjar det stora äventyret. Flyger först upp till Arlanda sen därifrån till Cypern. Kommer bli en lång men spännande dag. Vilken grym erfarenhet jag kommer få. Haha Men åröigt talat är jag så nervös så jag nästan kissar på mig. Kommer säkert spy av alla stress i morgon. Har ju som sagt hänt förr.... Dramaqueen Helena... =)


Ska prova mina vingar nu.... Ha de gött. Och håll tummarna för att jag ska ha tillgång till Internet där jag bor. Hoppas hoppas och åter hoppas..... miss u all allready.
BIG KISS

Dagens tumme upp:
-YAY jag flyttar i morgon. Mot nya äventyr.
- Till min underbara familj. Ni är bäst!

Dagens tumme ner:
- Att jag kommer sakna dig!!!  er och alla.... Buuuh
-Till att det är så svårt och jobbigt att säga hej då!
- Till min galet jobbiga bakfylla och ångest efter gårdagen! (Vad flög i mig)


PS: Min sommar börjar i morgon.!.!.!.! ;) YAY för Mig


2 u all

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Som jag sagt förr. Du är glimten i mitt öga! Haha. Vad får jag allt ifrån? Det har varit så Najs att umgås med dig så mycket den sista tiden. Så roligt med din lägenhet och allt, de kommer bli toppen. =)


Min darling. Roligt vi hade igår! =) Lyckades nästan stöka ner lika mycket om vanligt. Så skönt att du kommit till ro med ditt liv. Se till att behålla de lugnet.


Du allra bästaste och sötaste. Du har varit grymt stöd till mig den senaste tiden. Så kul att vi umgåtts så mycket den senaste tiden. Även om alla resor fram och tillbaka va lite jobbiga så har jag ju fått träffa dig massa. =) Och de är Najs.


Mina tjejer långt där borta, jag saknar er. Hoppas ni kan komma ner och hälsa på så fort som möjligt. Ta det lugnt med alla hästar och sköt om er.


Käraste syster yster och lilla Moa vad jag kommer sakna er. ♥ Hur ska jag klara mig utan vår morgongympa och havregrynsgröts frukost? Vi har ju kommit lite närmare Beach 2008 efter de i alla fall, fast de är långt kvar.. haha Min Beach 08 börjar ju dock i morgon, hur ska de gå. Haha. Hoppas allt blir bra med lägenheten och det tror jag säkert. =) Glöm inte hålla igång mammsen bara.


Min allra käraste vän, varför gör du så mot dig själv? Du finns alltid och mina tankar och kan höra av dig när du vill. Allt kommer bli bra, men det tar tid. Snart finns jag hos dig igen och du får ju självklart komma ner till mig. Ta hand om dig själv, man lever bara en gång!


Lite taskigt läge, så här sista veckan innan jag åkte! Hade gärna velat ha lite mer tid. Men det är som det är, går ju inte alltid att styra över allt! De finns förmodligen en mening med allt! ;) Tur att du är lite klokare än mig! Hade blivit lite jobbigt annars.


Till sist min underbara lilla vovve, du förstår ju dock inte vad som händer eller varför jag lämnar dig hela tiden. Men jag kommer snart igen och då blir du lika glad som när jag varit borta bara några timmar..... haha

Härligt de hade varit med de tidsbegreppet  J


☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼


Paniken börjar lägga sig!

Fredag kväll...i Karlshamn. Har varit och kollat på fotboll med Sandy, mycket givande. Dock så kallt så fötterna höll på att dö.


Åkte hem från Göteborg tidigt i morse. Efter de har jag ringt typ hundra samtal och fixat massa. Allt från Ams, facket, alla jobben, läkarmottagningen och till sist Örebros tingsrätt.

Och Åhh vad jobbigt det blir ibland.

Jag blev ju som sagt rånad förra sommaren när jag jobbade på Liseberg på mina personliga saker. Och det blev värsta grejen av de, massa polisförhör m.m. Ärendet hamnade i rätten Okt 07, men då var jag i England så det blev uppskjutet tack vare mig till den 16/4-08.

Och var befinner jag mig? Jo på Cypern.

När jag ringde och berättade detta blev dom lagom glada på mig. Allt hänger på mig och det blir uppskjutet till jag minnsan kan närvara där..... aha vad säger man då?

Till slut efter många samtal fram och tillbaka kom vi fram till att vi ska ta det muntligt på telefon. Hur bra som helst, slipper jag se den äckliga gubben igen!

Skönt de kommer vara att ha de ur världen sen.


Efter att ha lekt duktig med alla viktiga samtal åkte jag till sjukan, helt ensam! Och tog hepatit A vaccin. Lebbigt värre kände jag först. Men efter att fått ligga ner och hon pratat en stund med mig var det ändå OK. Visst gjorde det ont och gör fortfarande (stackars mig), men man överlever ju.

Haha nöjd var jag efter. =) Duktiga jag.


I morgon åker alla kläder fram och packningen börjar. Hoppas dock på ett NAJS avslut innan jag beger mig iväg mot nya äventyr! ;)


Dagens tumme upp:

-          Till alla tusen apoteks artiklar min mamma har handlat. Får typ ta en extra väska bara för dom! Haha

-          Min roliga kväll med Sandy.


Dagens tumme ner:

-          Huvudvärk och stress.

-          Telefonköer och krångliga människor. (försök samarbeta för fan!!!)
-          Den onda onda spruta.. ajajaj


PANIK, PANIK OCH ÅTER PANIK!!!

Jag flyttar om 4 dagar.
 Sitter på tåget till Göteborg och hade tänkt spendera hela helgen där, men fick ett oväntat samtal från Cyprusairways. Dom sa att jag ska flyga ner på måndag, kl 12.10 från Arlanda.

Först blir jag jätteglad, sen börjar all panik med allt som ska fixas komma inom mig. När jag lagt på tar det en stund innan jag verkligen fattar de.... Vad har jag gett mig in på?

Min första tanke va, jag måste hem igen, men halvvägs till Göteborg är det både lite svårt och kändes onödigt.
Så jag bokade första tåget fredag morgon. Det är ju ändå endel som ska fixas.


Planen för Cypern är: Kommer ner på måndag, någon möter mig där och kör mig till hotellet. Där ska jag och alla andra som ska gå flygvärdinner utbildningen bo i 5 veckor. Hoppas de är många andra trevliga oerfarna (som jag) tjejer.

Efter dom 5 veckorna börjar jag jobba. =) YAY


Det ska verkligen bli jätteroligt, samtidigt som det känns jättetufft att lämna allt här hemma!


Nu ska jag ha roligt och shoppa massa sommarkläder. Sommaren börjar ju på måndag, el?? haha 

Ha de Najs


image35
Mitt plan!! YAY.. ballt va


Dagens tumme upp:

-          Till mitt jobb. =) YAY I`m gone be a Cabin Crew.

-          Till alla roliga sms. ;)


Dagens tumme ner:

-          Till all panik och stress jag känner.

-          Tråkiga, kalla och smutsiga tågen.


Quiz på Harrys!

Onsdagar i karlshamn är kanske inte dom mest spännande vi har varit med om. Jag menar vad händer?
Är det något överhuvudtaget som är öppet? Vad är utbudet lixom?
Så i kväll bestämmde syrran och jag oss för att test Harrys onsdags quiz, jag menar man kan ju ge det ett försök.
Tråksystrarna var ju dock helt nyktra och drack bubbelvatten, medan dom andra festade till de med öl och vin. (Najs för dom)
Jag har för mig att man brukar tänka lite bättre med alkohol i blodet, man har helt klart bättre fantasi i alla fall!
Kl 21 drog Quizzen igång, hela 15 musik frågor väntade på oss.
Fråga 1.... "hallå är de inte svårare än så här"???  Baywatch låten.... Vem kunde inte de lixom!
Helena hur nöjd som hellst med standarden på frågorna och tänker, detta fixar jag! =)
Efter de kom problemen, tur att jag inte skulle lösa dett själv!!!  Några frågor till kunde dom andra, men långt ifrån alla. När poängen var räknade och vinnare skulle utropas, så var det tyvär inte vi. Inte var det heller vi  som ficktröstpris och kom sist (som tur var)!! 
 De va ju bara en tävling, behöver ju inte vara bitter för de. Bättre lycka nästa gång!

Om 2 veckor är det schlager tema, och vi ska plugga på till dess. Vi delade upp oss så två ska plugga gammal schlager och 2 ny schlager..... då jäkla ska vi vinna.... GOOO QUIZQUEENS! mitt egna påhittade lagnamn.
Åhh jag vet, jag är så fyndig. haha

image26      image27Vet dom verkligen vad dom gjorde?

Man måste tänka positivt, men hur lätt är de när man vet att någon precis har gjort världens tabbe och jag blir lidande för de???

Tack så mycket flygbolaget....  För att ni gav mig en chans! Jävla er asså

Vet dom över huvud taget vad dom gick misste om?

Vet dom hur gärna jag vill vara med i 10 000 meters klubben? Förmodligen inte.

(haha skämt och sido).

Men det är verkligen jobbigt att lämna sitt öde i en arbetsgivares händer, berätta för dom hur bra man är och varför dom ska anställa en.... Så är dom så glada och positiva m.m.

Och även om det kändes så himla bra så får man ibland negativa besked.

Och de är klart någon måste ju få de?

Men varför just jag?

Jag är ju skitgrym, fattar dom inte de?


Därför får jag åka till andra sidan jorden (nästan i alla fall), och försöka göra lite karriär.

Och det kan man ju verkligen undra hur det kommer gå?

Men som sagt man måste ju våga satsa för att lyckas.....Dagen tumme upp:

-Till mitt egna kloka beslut idag, endel av er vet vad jag menar.

-Träning. Fan vad mycket bättra man mår.Dagens tumme ner:

-Till alla jäkla flygbolag som inte vill anställa mig.

-Till alla djurplågare. Hatar er alla som gör djur illa.


All Night Long!

Löning, Lördag och Karlshamn. Kan de bli bättre. När kläderna är på, sminket, håret, förfesten och umgänget fixat, vad kan gå fel? Förmodligen ingenting om man sköter korten rätt. Och hur lätt är de? Förmodligen de svåraste av allt, att balansera allt helt perfekt.

Och kanske är det inte min starka sida, men ibland glänser även jag!  =)


Igår var alla på topp och det var riktigt roligt. Länge sen man kunde ha så kul i Karlshamn.

Hela jag var laddad med Party Mooves! Och Harrys glänste. =)


Men som sagt aldrig får man vara riktigt glad. En rolig kväll på fyllan har ju en seg dag av bakfylla efter sig. Huvudvärk, ständig hunger och sug, trötthet m.m.

Man kan ju fråga sig om det verkligen är värt de, och ja de va de!

Efter en promenad och lite simning på "härliga väggabadet" kändes bakfyllan nästan riktigt bra.


Min räddning såna här degiga söndagar och alla andra deg dagar är i alla fall min data.

I LOVE! ♥


Dagens tumme upp:
-Tobbe i Köping. (Vad säger han???) haha
-Jag har fått svar från Cyprusairways! och jag fick de. YAY
-Den roliga kvällen igår. =)

Dagens tumme ner:
-Bakfylla. jag blir ju typ sjuk asså.! inte bra.

just some things.


Mind Trainer Toilet Roll
Världens första Sudoko toalett papper finns nu att skaffa till hemmet och kontoret.

Dra ner rullen och börja fylla ut sudoko pusslet. Lätt att spela, bara att fylla klart rutsystemet så att varje rad, kolumn och varje 3x3 box innehåller numera 1-9, och endast en gång.

Perfekt när det är tråkigt på toaletten eller som present till Soduko fantasten.

Fismaskin
Fisar är hysteriskt roliga, gud vet varför, men så är det.

Fiskudden har varit kungen över  practical jokes hur länge som helst och nu har den fått sig en ordentlig uppdatering. Den har blivit elektronisk och har en fjärrkontroll.

Sätt fast den under en stol, ha den i väskan på en full packad buss eller vad du nu än kan komma på och styr den med fjärrkontrollen som räcker upp till 30 meter. Inget... och vi menar INGET slår detta. (ja vi älskar den)

Fart Machine har 15 olika fisar och även "BoomBox-twist" = Dra ut den för högre och fylligare ljud.

KÖP DEN!T-Clock 

De klassiska t-shirts med tryck som "I Love NY" bärs bara av turister nu förtiden. Men om du är en nörd och gillar coola saker som är annorlunda då borde du skaffa dig en T-Clock, en digital klocka på din t-shirt. Hur coolt är inte det?

Tröjan kan vissa tiden och även agera som stopur. Ganska praktiskt när man ska ta tiden på saker och ting och alla runt dig kan se när baren håller på att stänga.

Endast handtvätt och glöm inte att plocka av batteriet innan.Blåsapa Nageltorkare

Ok, du har målat dina naglar. Du har nu tre alternativ:

1. Sitt stilla med händerna jättelänge.
2. Skaka dina händer i luften, som OutKast så fint sjöng, "like a polaroid picture".
3. Köp en Blåsapa.
Enkelt val va. hahaLite roliga saker. haha.. jag ska lätt köpa Blåsapan, den kan man ju inte leva utan. Eller hur!

RSS 2.0