Nytt jobb som flygvärdinna, heja mig.


Hur underbart får det bli? Är så glad, ska snart få ut och flyga igen. Ska bara gå några dagars kurs på de nya flygplanen först. =)

Det kommer bli stor skillnad att flyga i Sverige och endast inrikes mot charter på Kreta. Både på gott och ont. Det bästa kommer bli att jobba med Svenskar, alltid förstå vad alla säger.

 

Kommer bo borta massa upp i Norrland med de nya jobbet. Det kommer bli grymt, jag har aldrig varit så långt norr upp och nu ska jag upp till Gällivare, Arvidsjaur, Vilhelmina m.m, spännande. Massa snö och jättekallt. J

 

Bästa kommer bli nattstopen i Vilhelmina, eftersom frugan flyttade dit efter Grektiden. Hon jobbar med på samma jobb som jag. Heja oss….

 

FLYGA FLYGA FLYGA!!!


Tillbaka till Vardagen.


Det är inte alltid helt lätt att komma hem från en lång period utomlands. Varje gång man kommer hem blir en nystart.

Efter 8 månader i Grekland var jag inte alltför nöjd med att flytta hem till Sverige. Givetvis var det jätteroligt att komma hem till familj och vänner, men annars trivdes jag med livet på Kreta.

Jag hann inte vara hemma mer än några dagar innan jag givetvis blev sjuk, halsfluss. L

Hade nästan glömt bort hur hemskt det var, trodde nästan jag skulle dö. Hade oturen att komma till värsta elaka doktorn på vårdcentralen me!!! Riktigt elak gubbe, som trodde att jag låtsades, trots att jag inte ens kunde prata eller knappt svälja!

Jaja, sånt är livet och jag blev ju frisk efter 10 dagars dunder pencilin, tack gode gud!

 

Att komma hem utan att ha ett jobb som väntade var inget roligt, och dessutom flytta hem till mamma och pappa. Inte för att det är något fel på deras hem, men man vill ju alltid ha något eget. Det tog ca 1 månad sen hittade jag som tur nytt flygjobb =). Hur bra som helst, även om vi nu bara flyger inrikes.

 

Nu ska jag sova, ska snart ut och flyga. wiiii

 

Tumme upp:

- Svenska sängar.

- Alla jag älskar......

 

Tumme ner:

-Arbetslöshet

 


RSS 2.0