Kreta börjr komma ifatt!!!Efter en super tid på Cypern var det svårt för Kreta att nå up till våra krav. Vi ville helst av allt bara åka tillbaka och jobba därifrån. Efterhand har de börjat kännas bättre och nu är Kreta nästan ifatt.

2 veckor på hotell sen flyttade vi in i en lägenhet mitt i centrum. Tre rum och kök, dock utan möbler, så det är väldigt tomt. Vi har köpt en varsin säng i alla fall.

Det enda man saknar på hotellet är att man alltid hade sällskap, det var bara att gå ner till lobbyn när den andra var ute och flög eller något.


När vi bodde på Cypern träffade vi en snubbe som bodde här i Heraklion. Han pratade en massa om alla hans klubbar och företag, typ så man inte ens orkade lyssna.

Men efter några glas vin i fredags var det dags att gå ut, det var jag och de andra två svenska tjejerna. Vi gick till en stor klubb nere vid havet, när vi kommer in ser vi han snubben från Cypern. Han blev jätteglad att se oss och började prata lika mycket som vanligt. Och det visade sig att det var hans klubb. Envy som den heter är en jättestor uteklubb med pool och massa barer. Jättefint, men lite för kallt än, blir nog bättre till sommaren.


Vi dansade och hade jätteroligt, vårat första party ihop här på Kreta. Det bästa är att det bara är typ 5 minuter att gå hem. Najs. =)=)=)


Hoppas på början av en kanon rolig sommar.


Dagens tumme upp:

 • Billiga fester och bra kontakter.
 • Att det blir bättre och bättre här på Kreta.
 • Min och Marlénes fina lägenhet.

Dagens tumme ner:

 • Till våra scheman i juni.
 • Till alla greker som inte fattar engelska.

Nej men Helena du är inte pinsam!!!


Att jag är bra på att göra bort mig och göra pinsamma saker vet säkert de flesta, men detta var nog något av de värsta jag gjort!


Hade Norge flygning för några dagar sen, eftersom det var den första för säsongen så var planet tomt på dit vägen. Vi hade bara passagerare på hem vägen. Ganska skönt faktiskt, bara softa på vägen dit.

När vi nästan vara framme skulle jag lägga in alla måltider i ugnen så det bara var att sätta på den sedan.


En av piloterna satt på första raden och sov, eftersom dom var tre och det bara är två i cockpiten. När jag laddat ugnen och ska gå ut i Kabinen igen med massa lådor i famnen, råkar jag självklart ramla. Hela planet var tomt, det satt en person där endast. Och självklart råkade jag ramla över han, den sovande piloten som jag inte ens hälsat på. Hahaha.


Med lådor i famnen låg jag raklång över hans knä, och väckte upp han från hans skönhetssömn. Jag ville bara försvinna igenom jorden asså. Han blev så paff, ni skulle sett hans min.


Ska verkligen vara försiktig i fortsättningen, jag skrattade för mig själv hela resan sen. =)=)=)


Ayia Napa?. Vårt nya Place.

Ett evigt tjatande under de veckor vi varit på Cypern, har ni varit i Ayia Napa än. Vi som dock ville åka dit med ändå inte var så intresserade sa bara nej vi ska m.m.

Nu eftersom vi åkte tillbaka och inte ville stanna på SunHall i Larnaca av vissa anledningar, drog i stället till Ayia Napa.

Vi tog en buss med all vår packning, det gick ganska fort. När vi kom fram visste vi inte vad vi skulle bo eller något, men eftersom jag jobbade med ett Ayia Napa fan förra sommaren hade hört att Calypso visst va stället där man skulle bo.

Så fort vi kom fram till hotellet välkomnades vi på Svenska av två killar. Det kändes så konstigt men ändå så skönt att alla var Svenska, nästan alla i alla fall. Vi checkade in och gick sedan ner till poolen. Där mötte en kille oss och berättade allt om hotellet alla festen m.m. När vi berättade att vi redan skulle dra i morgon blev han duktigt besviken. Han ville ju sälja på oss alla fester. Haha.

Vi bestämde i alla fall att kl 22 på kvällen skulle alla mötas nere vi poolen för att gå gemensamt till Grabbarna Grus.


Kvällen blev så mycket mer lyckad än vad vi hade väntat oss. Ayia Napa levde verkligen upp till våra förväntningar.

Grabbarna grus, var ett riktigt Najs ställe.

Massa bra musik och så trevliga partyglada människor.  

En av våra piloter och hans kompis tittade också förbi, han förstod hur det var för oss när alla snackade Grekiska nu så det var ju bra. Han berättade att han varit och jobbat lite på Kreta nu under tre år och han kunde två namn på Flygvärdinnmorna som hade bas där, det var mitt och Marlénes,  ganska kul tyckte vi. =)

Efter Grabbarna gick vi till Carwash. Också ett jätteroligt ställe. Alla var på toppen humör och dansade och hade skoj. Kan ju dock varit så att jag dansade mest av alla. Hehe.

Kanske mest var tur att vi inte skulle stanna en vecka.


Dagen efter vaknade jag efter kanske 3 timmars sömn, var tvungen att ha mat, vatten och en dusch.

Efter allt de gick vi till poolen, vädret var toppen. =)


16.30 bar det dock och tyvärr av till flygplatsen igen, dags att åka tillbaka till Kreta!!!!!

 Dock med ledsna miner. Hade velat stanna!!!


Inte nog med att vi redan var depp, chefen åkte med på planet till Kreta! Så vi fick sitta där och skämmas, hehe. Men det var lätt värt alla problem som kom. Och vi kommer åka tillbaka så fort vi kan.


Fotot albumet efter denna helgen kommer bli riktigt Najs. Haha


Dagens tumme upp:

 • Till alla trevliga vi träffade på calypso, (de som jobbar där) ;)
 • De Balla och roliga festerna vi hade sön, mån. =)
 • Till världens bästa Marléne!

Dagens tumme ner:

 • Chefer, som bara ska bestämma massa!
 • SunHall upplevelsen!!!
 • Att vi bor på Kreta och inte Cypern.

Vilken bra íde. Vi åker till Cypern without promition.

Efter att bara varit på Kreta i en vecka kände jag och Marléne att det måste hända något. Vi båda hade off dagar måndag och Tisdag så vi tänkte att vi åker tillbaka till Cypern.

Vi snackade lite med Piloterna som höll med, ja ni vill ju verkligen åka tillbaka m.m. (klart ni ska göra de). Vi ringde sedan till Piloterna som flög till Larnaca sön kväll och tisdag kväll tillbaka till Heraklion, dom hade inga problem med att vi åkte med.

Så efter min flygning till Paris i söndgas kom Marléne på planet och vi åkte till Larnaca. Anledningen till att Piloterna åkte tillbaka är för att alla de bor på Cypern, och de turas om att ha bas på Kreta, där vi alltid har bas.

Flygningen gick jättebra och de var roligt att flyga ihop med Marléne för vi gör ju aldrig de annars.

Väl framme och mobilerna åkte på igen så hade jag fått ett sms från bossen, Helena call me!!!

Men jag tänkte de får väl vänta.

Vi åkte tillbaka till vårt kära SunHall och checkar in, möter alla bekanta m.m. =)

Efter de ringer jag Chefen som är galet arg på mig. Han undrade vad jag var, varför jag var där m.m. Bara skrek, gapade och skällde ut mig. Han avslutade med att säga att jag och Marléne skulle vara på hans kontor 9.30 dagen efter. Typiskt me vi som var så glada.

Duktigt deppiga går vi ner och sätter oss i restaurangen, där vi möter managern. Han frågar hur det är med oss och vi berättar hela historian m.m. Han frågar sedan vem våran Chef var, och när vi berättar visar det sig att de är jättebra vänner. Så han ringer upp Chefen och snackar med han och säger till han att vi är jätteledsen och anledningen att vi ville åka dit var för att en av oss är Tillmans med han. (vilket vi inte är). Så himla roligt. Managern gör väldigt bra avtal med vår chef och har gjort under typ 10 år eftersom vi bor på hotellet och använder vissa lokaler m.m.


Väl på plats på chefens kontor, vi skämdes hur mycket som helst, men det gick bra. Han frågade ut oss en massa, och vi förklarade att vi inte visste att vi var tvungna att ringa han m.m. Efter de sa han bara att vi kunde åka tillbaka på Tisdagen i våra uniformer gratis för planet var nästan tomt. Så allt löste sig. Hehe. Och i fortsättningen kommer vi alltid ringa han. Faste det är lite överdrivet, vi gör väl vad vi vill på våra off dagar. De säger att vi måste ringa om vi typ lämna Heraklion? Jaja vi får väl se, tur att de löste sig i alla

Nothing can compare with SUNHALL!

Väl framme i Kreta, efter en super lång dag och utan sömn så känner jag mig mest depp. Vi hade det alldeles för bra på Cypern, nu kan ju inget jämföras med det.

Hotellet här är ok och absolut inte mer och Heraklion för övrigt känns bara tråkigt. Borde verkligen inte klaga för egentligen är det ju toppen, men har lite svårt att tänka positivt just nu. Det var inte alls roligt att lämna Sverige denna gången, mycket jobbigare än innan.

Allt kommer säkert bli toppen här nere, ska i alla fall göra mitt bästa.

När jag kom till Heraklion gick jag till Eurocyprias kontor, där jag fick mitt schema m.m. Schemat ser helt ok ut, mycket stand by.

Efter det körde dom mig till hotellet.

Piloterna från Eurocypria bor visst här me, så i morgon ska jag ut och spana efter dom.... Hehe. (så jag vet vilka jag ska hålla mig borta från)!!!!


Nu ska jag plocka i ordning lite sen sova.... Gött som fan

Dagens tumme upp:
-
Till att jag snart ska få sova.
- Till att vi faktiskt bor på ett 5 stjärnigt hotell.
- Mina två pinglor som körde mig till Malmö.

Dagens tumme ner:
- Så tråkigt att lämna Sverige och all där hemma.
- Huvudvärk, borde inte få finnas.
- Kreta, vill hellre vara på Cypern.

080503. En dag att minnas.

Den vackraste dagen på året. Kusin Martin och hans Anna-Karin gifte sig. Hela dagen var helt perfekt. De gifte sig hemma i vettekulla på tomten, och vinden var med oss. Toppen fint väder och all var så glada. Brudparet stod nere på bryggan och alla andra var samlade runt dem, syster sjöng två kärleks låtar och det lät skit bra. Efter ceremonin åkte vi båt in till Gormet Grön, där bjöds det på massa mat och dans. 

Alla (typ i all fall) dansade och röjde verkligen loss till ett live band. Det var så himla roligt, har inte träffat familjen och släkten på de sättet på evigheter.

Kl 01 gick taxi till Mejers plan för efterfest. De lite äldre hade då åkt hem och kvar var de flesta ungdomarna. Vi röjde loss totalt och dansade som tokar till allt som kom på stereon. Kunde helt enkelt inte bli en bättre avslutning på Sverige vistelsen!!! =) Toppen.Kl 03.30 på naten kom Emma och hämtade mig, jag brydde mig som sagt inte om att sova. (sova är överskattat). Vi hämtade därefter Mia, sen bar det av till Malmö, därifrån tog jag tåget till Kastrup.  
Kärleken känns mest deprimerande och komplicerad nu för tiden.

Bröllopet fick en verkligen att tro på kärlek, de är så fina ihop.

Hoppas de lever lyckliga i alla sina dar..=)

(Vänatr med spänning på min drömprins, Var är du??)


RSS 2.0