Kreta börjr komma ifatt!!!



Efter en super tid på Cypern var det svårt för Kreta att nå up till våra krav. Vi ville helst av allt bara åka tillbaka och jobba därifrån. Efterhand har de börjat kännas bättre och nu är Kreta nästan ifatt.

2 veckor på hotell sen flyttade vi in i en lägenhet mitt i centrum. Tre rum och kök, dock utan möbler, så det är väldigt tomt. Vi har köpt en varsin säng i alla fall.

Det enda man saknar på hotellet är att man alltid hade sällskap, det var bara att gå ner till lobbyn när den andra var ute och flög eller något.


När vi bodde på Cypern träffade vi en snubbe som bodde här i Heraklion. Han pratade en massa om alla hans klubbar och företag, typ så man inte ens orkade lyssna.

Men efter några glas vin i fredags var det dags att gå ut, det var jag och de andra två svenska tjejerna. Vi gick till en stor klubb nere vid havet, när vi kommer in ser vi han snubben från Cypern. Han blev jätteglad att se oss och började prata lika mycket som vanligt. Och det visade sig att det var hans klubb. Envy som den heter är en jättestor uteklubb med pool och massa barer. Jättefint, men lite för kallt än, blir nog bättre till sommaren.


Vi dansade och hade jätteroligt, vårat första party ihop här på Kreta. Det bästa är att det bara är typ 5 minuter att gå hem. Najs. =)=)=)


Hoppas på början av en kanon rolig sommar.


Dagens tumme upp:

  • Billiga fester och bra kontakter.
  • Att det blir bättre och bättre här på Kreta.
  • Min och Marlénes fina lägenhet.

Dagens tumme ner:

  • Till våra scheman i juni.
  • Till alla greker som inte fattar engelska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0