Operation Villa Vicky!


MÅL: Ta sig in och sova på hotellet.


Efter att vi startat vårt party liv i Hersonissos inser vi att det är omöjligt att ta sig hem på natten och man inte tar en taxi.

Tur för denna gången hade ju Kendra två vänner som bodde där för en veckas semester.


Under kvällen gång började vi smida lite planer för hur vi skulle ta oss in på hotellet Villa Vicky. Security vakten Dimitris och ägaren Stavros hade reda varit på sin vakt när det gällde killarna. De hade fått tillsägelse om för hög musik och att det var förbjudet att ha gäster på sina rum!!! + att de fått en lång lista med ordningsregler.


Väl framme vid operationsplaneringen kallade Kaptenen till ordergivning. Han gick igenom operationen in i minsta detalj, vad kunde gå fel?

Gruppen som bestod av 5 personer blev indelade i 2 grupper och vi var utrustade med vattenpistoler om något skulle gå fel.

Vi alla trodde vi hade en riktigt vattensäker plan, men tyvärr hade vi dock fel.


Väl framme vid hotellet ca 06 på morgonen möter vi en alban städare från hotellet och Dimitris utanför hotellets grindar. Antar att de visste att vi skulle komma på något sätt. Vi hade inte ens börjat vår operation och befann oss fortfarande utanför hotellets gränser.

Alban killen började tjabba med Kendra helt utan grunder. Fråga var hon var på väg m.m. Ida är inte sen att tjabba tillbaka och albankillen blir helt tokig och börja slå mot henne. Killarna rycker genast in och tar tag i albanen och Dimitris medan jag står helt paralyserad och fattar inte vad som händer. (Sjuka jävla greker).

Till Kendras fördel var hon ju dock utrustad med vattenpistol som hon fick stor användning av!!! HaHaHa


Efter vår lilla gatu fight begav vi oss till polisen för att polisanmäla dom, vilket inte gick så bra. I stället åkte vi hem till trygga hemmet i Heraklion, där är det ingen som vaktar utanför dörren och vi får ha hur mycket gäster vi vill. =)=)=)=) TUR!!!!


Operation Villa Vicky blev tyvärr nerlagd innan den han påbörjas, aldrig kan man få ha riktigt roligt.

Kanske kan vi få en ny Operation i kväll. =) Hoppas... hihihi


Operationens tumme upp:

     - Vår grymma Kapten. ;)
     - De var ju roligt så länge de varade.


Operationens tummer NER!!!:

  • Sjuka greker som inte har någon respekt för kvinnor.
  • Att de inte lät oss fullfölja vår operation, kan man aldrig få ha lite roligt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0